PAM-Servicefacket på Åland rf

PAM_MASTER-44
PAM_MASTER-22
Kuvaus tähän
PAM_MASTER-19
PAM_MASTER-17

Servicefacket PAM

Servicefacket PAM är intresseorganisationen för dem som jobbar inom de privata servicebranscherna. Medlemmarna jobbar i bland annat hotell- och restaurangbranschen, affärer, frisersalonger, apotek, lager, servicestationer, tekniska branscher och specialbranscher samt inom fastighetsservice- och städbranscherna.

PAM förhandlar fram kollektivavtal och löner för servicebranscher samt bevakar sina medlemmars intressen i arbetslivet. PAM-medlemmar har rätt till alla dess medlemstjänster, t.ex. anställningsrådgivning, utbildning och vid behov arbetslöshetsskydd, rättshjälp och juristtjänster. 

Läs mer om medlemskap på PAM:s webbsida här.

Förtroendemans hjälp

Du vet väl att om det blir problem på arbetsplatsen så är förtroendemannen och Servicefacket PAM till för att hjälpa sina medlemmar. Om det strular till sig på arbetsplatsen hjälper förtroendemannen och förbundet bara medlemmar.

Förtroendeman

Medlemmarna i PAM har rätt att inom sig välja en förtroendeman. Förtroendemannen representerar de PAM-anslutna medarbetarna på arbetsplatsen. Valet av förtroendeman och suppleant för förtroendemannen ska ordnas så att alla PAM-medlemmar som förtroendemannen representerar har möjlighet att delta.

Läs mera om förtroendeman på PAM:s webbsidor här.

Anslut dig som medlem

När du går med i PAM har du tillgång till kollektivavtal, en förtroendeman på din arbetsplats, förbundets anställnings- och medlemsrådgivningstjänster, rättshjälp och hjälp av en jurist vid behov för att hantera dina anställningsfrågor, material för övervakning av anställningsvillkor, fantastiska medlemsförmåner och inkomstrelaterat arbetslöshetsskydd om du blir arbetslös.

Läs mer om medlemskap på PAM:s webbsida här.


Aktuellt

Medlemmar i PAM får fina medlemsförmåner! Medlemskortet hittar du på dina sidor: http://asiointi.pam.fi/sv


PAM-Servicefacket på Åland rf

KONTAKTUPPGIFTER

Ordförande:
Daniel Hellsten
pamavd193@gmail.com

Vice ordförande:
Anni Lindborg
pamavd193@gmail.com

Medlemsansvarig:
Daniel Hellsten, Roope Hietala
pamavd193@gmail.com

Medlemsärenden:
Medlemskapet, anslutning, anställningsfrågor
030 100 640 må–fr kl.10–14
Förbundets e-tjänst
Arbetslöshetskassa

Social media:
PAM-Servicefacket på Åland rf

PAM-Servicefacket (Palvelualojen ammattiliitto)